10 SMINK TIPP

Rengeteg szépítkezéssel kapcsolatos trükköt ismerünk, de napról-napra újabbak ütik fel a fejüket. Összegyűjtöttem neked 10 praktikus megoldást, remélem találsz közöttük számodra újat. 

HIGHLIGHTER

Szinte minden nagy kozmetikai cégnek ott találhatjuk a kárcsonyi kollekciójában a csillogó- villogó highlightereket. Az elmúlt években kimondottan divatossá vált a különböző színárnyalatú, fénylő anyagok használata. Találkozhatunk vele krémes, olajos, púderes, stiftes, vagy akár ceruza kiszerelésben is. Azonban sokak számára máig nem tisztázott, hogy miért is jó nekünk a highlighterek használata és legfőképpen az, hogy hova helyezzük fel őket!

WHITE HENNA

Tegnap a Beauty Fórumon tartottam előadást, esküvői henna díszítés témában. Itt az ideje, hogy veletek is megosszam, miként tudtok olyan fehér hennát készíteni, ami nem mázolódik el, hovatovább nem pereg le pillanatok allatt, sőt mi több akár egész nap fent marad a bőrön. 

Halloween makeup

Sziasztok! Ma a FEM3 Café vendége voltam. Téma továbbra is: Sugar Skull. Egy ilyen sminkkel a halloween bulin anélkül arathatsz sikert, hogy mindenkit halálra rémísztenél. Ha kedvet kaptál kipróbálni, ötletekért klikkelj tovább és nézd meg a videót. 

Menyasszonyi henna

A henna festés hagyománya évezredes múltra tekint vissza. Dél-Ázsiában, a Közel-Keleten és Észak-Afrikában a legnépszerűbb, a Nyugati kultúrákban csak az elmúlt ötven évben terjedt el. Eleinte hűsítő és gyógyító hatásaiért használták, később már egyre kifinomultabb minták formájában vitték fel a bőrre. Ezt a típusú testfestést különleges alkalmakkor, ünnepeken használják, de leginkább esküvőkön. A henna a hiedelem szerint áldást, jó szerencsét, szépséget hoz viselőjének. 

Vissza a főoldalra