Esküvői smink bejelentkezés
Habár 15 éve sminkelek esküvőkre, a mai napig az egyik legizgalmasabb feladat számomra a menyasszonyi sminkek elkészítése, hiszen a nagy nap egyszeri és megismételhetetlen. Éppen ezért fő célom, hogy eltaláljam azt az erősséget, árnyalatot, formát, amitől a menyasszony igazán elbűvölőnek érezheti magát, hiszen mindenki számára más a megszokott, a szép és a trendi. Mindig szem előtt tartom, hogy a smink a vőlegény számára se legyen idegen, hiszen az ő benyomása is nagyon fontos. A tartós sminket luxus és professzionális anyagok használatával és a legmodernebb technikákkal garantálom. Tekintettel arra, hogy manapság egy natúrabbnak tűnő smink is igen komplex, a menyasszony sminkjének kidolgozására legalább 1,5 órát javasolok. Számomra fontos, hogy a vendégem kényelmesen érezze magát a nagy napon és semmiképpen nem legyen kapkodásnak kitéve. Természetesen az ár tartalmazza –igény szerint- a vőlegény megszépítését is, illetve a különböző műszempilla variációkat igény szerint.

Fontosnak tartom a menyasszonnyal telefonon felvenni a kapcsolatot a munkám előtt, mert így azonnal válaszolni tudok minden apró kérdésre, és közösen tudjuk kialakítani a számára legkedvezőbb forgatókönyvet. Ezért arra kérlek, ha módodban áll telefonon jelentkezz be hozzám! (06 30/911-8162)

Próbasmink: 30.000 HUF A próbasmink nem kötelező!
Helyszín: 1036 Budapest, Lajos utca 115.
Parkolás: utcán, fizető övezet.

Menyasszonyi smink: 40.000 HUF
Helyszín: A menyasszony igényei szerint a számára legkényelmesebb helyen, de választhatod akár a fent említett stúdióm is.
Az ár Budapest területén magában tartalmazza a kiszállási díjat. Budapest vonzáskörzete esetében az árak módosulhatnak.

A menyasszonyi sminken túl minden más smink kedvezményesen 16.000 HUF

Vidékre is vállalok kiszállást, de tekintettel arra, hogy az utazás és összességében a kitelepülés nagyobb energiák mozgósítását vonja maga után, az árak távolságtól függően különbözően alakulnak. Részletes árajánlat miatt, keress kérlek bizalommal!

Referencia

Vissza a főoldalra