Halloween makeup

2016-17 ősz/tél

Idén ősszel is megrendezésre került Naray Tamás F/W 2016-17 divatbemutatója. Egy csapat sminkes munkája kellett ahhoz, hogy időben elkészüljön mind a 34 modell. A vezető sminkes Odorán Kinga volt, Ő látta el instrukciókkal és tartotta egyben a csapatot. Hoztam nektek pár képet a bemutatóról, azokról a lányokról akiket én sminkeltem. Ha tovább kattintasz, megnézheted a show összefoglaló videóját.

Kollekció

Az utóbbi években teljesen beleszerettem a gél bázisú szemhéjfestékekbe. Ennek az oka magától értetődő, hiszen rendkívül gyorsan tartós és látványos sminket tudunk készíteni vele. Számos márka termékeit használom, de most három új darabbal bővítettem a felszerelésem. Azt kell, hogy mondjam kimondottan imádnivaló ez a Global Fusion Eye Pot kollekció.

MUD Make-up Designory

Örökös dilemma, hogy melyik a legjobb matt fekete szemfesték.  Alapvető elvárásom, hogy legyen koromfekete, magasan pigmentált, jól tapadjon, és lehetőleg ne törjön porrá az első bevetésén. Ez elsőre nem is tűnik teljesíthetetlen feladatnak, mégis oly kevés márka tud ennek eleget tenni. 

Ganna Smugilyova

Ganna üzletasszony, modell és nem utolsó sorban édasanyukája egy gyönyörű kislánynak. Igazi kozmopolita, Odesszából származik, Budapesten él, és rendszeresen utazik a világban. Elbűvölő jelenség, tipikusan az a Nő, aki mellett nem lehet „csak úgy” elmenni az utcán.

Gannát faggattam arról mi a szépségének a titka, van e valami speciális trükkje, illetve mit tenne a neszeszerébe, ha csak 5 darab sminkcuccot vihetne magával? Elárulhatom, kitűnő az ízlése a sminkek terén is.

Vissza a főoldalra