Próbáld ki a Bradolife zselét!

Nagyon figyelek arra, hogy ecseteim mellett felszereléseim folyamatosan, alaposan tisztítva legyenek. Sőt mi több, mindig igyekszem környezetemet, szalonomat is tisztán tartani. Éppen ezért mondtam igent a Bradolife felkeresésének, akik fertőtlenítő zseléjükkel nem csak a kéz fertőtlenítését teszik lehetővé, hanem akár a felszerelésünk tisztítását is.

ÚJ TAVASZI PARFÜMÖK

Ilyenkor tavasszal nem csak a ruhatárunkat érdemes lecserélni, de a bőrünk illatát is, hiszen így lesz kerek egész és igazán ütős a megjelenésünk. A hangulatunkról már nem is beszélve. Nina Ricci legújabb limitált kollekcióját olyan finomnak álmodta meg, hogy képtelenség neki ellenállni. Épp olyan, mint egy csodálatos habos sütemény, vagy egy egzotikus nyári koktél. 

TUTI TIPPEK

Ígértem nektek, hogy írok az alapozókról, korrektorokról és az alapozók alá kerülő bázis anyagokról. Napi szinten kértek tőlem tanácsot ez ügyben, ezért úgy döntöttöem, hogy ami hirtelen eszembejut azt leírom nektek, így nem kell teljesen tanácstalanul állnotok az üzletek polcai előtt. Remélem hasznotokra válik!

TERMÉKEK

Ha farsangi bálba megyünk, egészen nyugodtan erősebben is sminkelhetjük magunkat. Kerüljenek elő a műszempillák, csillámok, flitterek, erős színű rúzsok, highlighterek. Ezzel a képpel készültem nektek, melyen a sminkem viszonylag egyszerű, mégis látványos. Hogy milyen termékeket használtam, a továbbiakban olvashatjátok.

TESZT

Egy gyors kis szösszenetet megérdemel ez a két szempillaspirál, kiváltképp, hogy az újonnan piacra dobott The Falsies Push Up Angel első látásra szerelem! Ha a drámai hatás a cél, mindig több rétegben viszem fel a spirálokat. Hétköznapokon csak a dráma... Fontos tudni, hogy minimum 2-3 rétegben teszteltem a spirálokat, tehát aki csak „maszatol” vele, nem biztos, hogy hasonló élményben részesül!

Vissza a főoldalra