MUD Make-up Designory

Örökös dilemma, hogy melyik a legjobb matt fekete szemfesték.  Alapvető elvárásom, hogy legyen koromfekete, magasan pigmentált, jól tapadjon, és lehetőleg ne törjön porrá az első bevetésén. Ez elsőre nem is tűnik teljesíthetetlen feladatnak, mégis oly kevés márka tud ennek eleget tenni. 

Az évek során számtalan terméket kipróbáltam, nem fogom felsorolni azokat a professzionális márkákat, amelyekben már csalódtam matt fekete szemhéjfesték terén. Legyen az elég, hogy alapvetően nem sikerül azt a pigmentáltságot elérniük amire nekem szükségem van. A törékenységükről már nem is beszélve.

Amikor az ecsetem hegyét éppen csak belemártom az anyagba, de tudom, hogy olyan erősen fog, hogy jobb ha előtte tesztelem a kézfejemen…naaa az az igazi fekete! Számomra a top fekete szemfesték az a Dior, de mindig szeretek új termékeket kipróbálni.

A MUD Make-up Designory számos pro terméket túlszárnyalva, igen jó minőséget hoz, és a másik nagy pozitív tulajdonsága, hogy Magyarországon is forgalmazzák MUD. Az ára megegyezik más professzionális márkák hasonló termékeinek árszabásával. Tehát hölgyeim és uraim, semmi akadálya, hogy ti is kipróbáljátok ezt az imádnivaló kis monót.

 

Oszd meg velem a véleményed!
Vissza a főoldalra