TOP SECRET

Mindig arra vagytok a legjobban kíváncsiak, hogy mi az amit én használok, mi az amit én szeretek, mi az amit én jónak találok. Nagyon jól esik, hogy ilyen bizalommal vagytok felém. Most szeretném megosztani veletek azt a 10 terméket, amelyekhez kimondottan jó áron lehet hozzájutni, mégis kifogástalan szolgálatot tesznek. 

Vannak termékek, melyeket újra és újra megvásárolok, és nem az olcsósága miatt, hanem mert vagy nem találok jobb árut abban a kategóriában (elérhető közelségben!), vagy nem lelek megfelelőbb színt stb. Van amit meg kíváncsiságból próbálok ki és később is örömmel használom, mert beválik. A következő termékek a személyes kedvenceim, némelyiket kizárólag magamra használom, de van aminek munkám során is nagy hasznát veszem. De akkor vegyük sorra őket.

1. Az egyik kedvenc szempillaspirálom a Manga Punky az olcsónak mondható kategóriában. Korábban már egy külön fejezetet szenteltem neki, nem véletlenül!

2. Több olcsó és drága filces tus kipróbálása után, a legkedvesebb társam a Maybelline Master Precise lett. Még munkáim során sem hagyott soha cserben. Nem szárad be, jön belőle a festék, ahogy a nagykönyvben meg van írva. A feje kellően merev, azt rajzolja, amit szeretnék (nem él önálló életet), és csak hosszú-hosszú használat után kezd el beszáradni.

3. Bourjois Radiance Reveal Concealer.Per pillanat az egyik leggyakrabban használt szem alá való korrektorom. Tartós, vékony textúra, a bőrre felhelyezve száradás után is hidratált, puha felületet hagy maga után, kellemes fedést biztosít, megfelelően pigmentált. Egyetlen hátránya, hogy vadászni kell a drogériákban.

4. Szemfestékeknél kimondottan a prémium márkákban hiszek, de ez nem tántorít el attól, jártamban keltemben ki ne próbáljak, bele ne nyúljak szinte minden féle utamba kerülő termékbe. Így lett nagy szerelem a H&M mono szemfestékei, ezen beül is egy natú szín a Vintage Doll. Magasan pigmentált és jól tapad. Ennyi.

5. Ha már H&M, akkor ki is fejezném hódolatom a márka körömlakkjai előtt is. Körömlakkra szerintem senki nem szeret csilliókat költeni, hiszen hamar megunjuk, vagy kimegy a színe a divatból, és különben is a felénél beszárad. A H&M olcsón szép színű, jó fedésű, tartós lakkokat kínál. Imádom.

rimmel kontúr paletta

6. Kozmetikusként leginkább a professzionális termékekben és kezelésekben hiszek. De a DM-ben felfedeztem egy maszkot, amely alacsony ára ellenére csodákra képes. Ha azonnali kényeztetést szeretnék nyújtani a bőrömnek, ezzel hidratálom. Imádom benne, hogy nem kell a lemosásával bajlódni, mert ahhoz már lusta lennék. Balea Aqua Tuchmaske

7. A szemöldök formázáshoz rendkívül jó termékeket lehet kapni, és ezeknek a kimagaslóan jó termékeknek általában az ára is kimagasló. De zselében (spirálos) azt vettem észre, hogy szinte minden márka elég jól szerepel, beleértve az alacsony árfekvéssel dolgozó cégeket is. A pici, apró kis spiráljával és kellően jó kis színeivel az Essence Make Me Brow belopta magát a szívembe.

8. Rúzs. Uhhh imádom a rúzsokat. Két extra olcsó felfedezést tettem az elmúlt években, az egyik a Rimmel Kate kollekciója, a másik pedig Miss Sporty . Az előbbi színeiben és textúrájában erős, az utóbbi pedig színeiben, illatában, könnyed fedésével a maga nemében (és árában) egyedülálló. Kedvenc színem: Rock n’ Roll Nude – Kate Moss Rimmel

9. Rimmel nem olyan rég Magyarországon is piacra dobta a kontúr palettáját. Nagyon cuki kis cucc. Mondjuk a megfelelő árnyalatot nem láttam az üzletek polcain. Bízom benne, hogy ennek ellenére a márka itthon is forgalmazza mind a két színt. Elég nagy baklövés lenne a Rimmel ezen döntéseket meghozó szekciójától, ha ez nem így lenne, mert a világosabb paletta, talán télen még „kontúroz” egy átlag magyar menyecske fején, de ha jön a nyár, akkor sajnos nem fogjuk túl nagy hasznát venni. Nekem egyébként a sötétebb van meg (sajnos nem itthon vettem).

10. Blistex ajakápoló. Több féle kiszerelésben, összetételben kapható ez a készítmény. Én a tégelyes változatára esküszöm. Itthon a Müllerben a Med+ nevezetű Blistexet szoktam megvásárolni. Külföldön szélesebb a paletta, még fényvédő faktorral ellátott szájápolót is forgalmaz a márka. Hogy miért kedvenc? Mert szemben más készítményekkel tele van hatóanyaggal, így táplálja az ajkakat. 

Oszd meg velem a véleményed!
Vissza a főoldalra