10 SMINK TIPP

Rengeteg szépítkezéssel kapcsolatos trükköt ismerünk, de napról-napra újabbak ütik fel a fejüket. Összegyűjtöttem neked 10 praktikus megoldást, remélem találsz közöttük számodra újat. 

1. Tegyél egy kis highlightert a kupidó ívedre, hogy teltebbnek tűnjenek ajkaid.

2. Túl egyenesek a pilláid? Használj szempillagöndörítőt. Tipp: ha a kispirálozott (megszáradt) pilláidon használod, még látványosabb eredményt érhetsz el.

3. Használd újra és újra a soros műszempillád. Így tisztítsd meg!

4. Kend fel a szádra bármelyik hagyományos rúzsodat, fektess rá egy réteg papírzsebkendőt. Ezután óvatosan egy púderes ecsettel simítsd át a szád. Voilà, matt rúzs!

5. Tudtad? Ha összegyűjtesz 6 db üres M.A.C. Cosmetics terméket és bármelyik boltjukba visszaviszed, választhatsz egy rúzst, mely ingyen a tiéd lehet. Az akció örök érvényű, ugyanis ez a cég környezetvédő, újrahasznosítási programja.

6. Tisztítsd az ecseteid még akkor is, ha csak a saját arcodra használod. Szinte minden kozmetikai cégnél találsz ecsettisztító folyadékot, amelyek fertőtlenítő szert is tartalmaznak. Ezekkel elég ha bepermetezed az ecset fejét, és pár perc múlva már használhatod is őket újra. Amikor már kevésnek bizonyul ez az eljárás, akkor samponnal, langyos vízzel mosd ki őket ügyelve arra, hogy ne legyen vizes a száruk! Mosás után óvatosan töröl az ecseteid szárazra, így kevésbé amortizálódnak, nem pattog le a szárukról a festék.

7. Ha összetörik a pirosítód vagy szemfestéked, ne ess pánikba. Könnyen helyre hozhatod egy kis gyógyszertári alkohollal.

8. Lakkozd be a hullámcsattokat mielőtt használod őket, így még tartósabb eredményt tudsz elérni, mert a csattok kevésbé csúszkálnak a hajadban.

9. Ha már nincs időd hajat mosni, de jelenésed van, ne ess pánikba! Használj szárazsampont és hajtőemelőt, száríts rá egy picit hajszárítóval és tűzd fel a hajad. Könnyen kihúzhatod még így egy buli erejéig.

10. Lakkozás előtt tegyél a körmeid köré vaseline-t, vagy folyékony latexet így csak egy egyszerű mozdulattal le tudod szedni a félre csúszott felesleget.

 

 

Oszd meg velem a véleményed!
Vissza a főoldalra