Személyre szabott sminktanácsadás

Szeretnél változtatni a sminkelési szokásaidon? Szeretnéd felfrissíteni a neszeszered, de nem tudod milyen termékeket lenne érdemes beszerezned? Nézed a YouTube videókat, mégsem tudod hogyan valósítsd meg önmagadon a sminkeket? Régóta sminkelsz, de új trükkökre, trendekre, praktikákra vágysz?

Egészen a bőrápolástól kezdve válaszolok minden kérdésedre. Személyre szabottan a te igényeidnek megfelelően alakítom az órák tartalmát. Átnézzük a neszeszered, és segítek kiválasztani a pénztárcádnak megfelelő, legjobb kozmetikai termékeket. Megismertetlek azokkal a szabályokkal, trükkökkel, ami alapján később egyedül is magabiztosan kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb színeket, anyagokat. Megmutatom hogyan varázsolj magadból 5 perc alatt üde szépséget, így minden reggel magabiztosan vághatsz neki a napodnak. Mindezeken felül a számodra legelőnyösebb nappali és alkalmi sminket is megmutatom neked, melyeket facechart segítségével otthon is képes leszel reprodukálni.

Aki pedig már rutinos versenyző, neki is garantálom, hogy új fogásokat praktikákat sajátíthat el a legújabb trendeknek megfelelően.

Igyekszem a számodra legmegfelelőbb verziót nyújtani ezért két foglalkozás közül is választhatsz:

*A személyre szabott sminktanácsadás elérhető cégek számára is, ahol ugyan csak igény szerint a megrendelő arculatának és elvárásainak megfelelően alakítom a sminkelési portfoliót.

SMINK NEKEM 2: Ha már tudod sminkelni magad és csak szeretnéd felfrissíteni tudásod, akkor 2 órában mutatok számodra izgalmas, új fogásokat. Illetve azok a vendégek is választhatják ezt az óraszámot, akik kizárólag egy alap, hétköznapi, gyorsan feldobható sminket szeretnének megtanulni. Természetesen lehetőséged van bevonni barátnőidet vagy családtagjaidat is, így együtt szépülhettek, továbbá kedvezményben részesülhettek.

Időtartam : 2-2,5 óra

Ár: 20.000 HUF

Időtartam: 2-3 fő esetén (igény szerint + 30 perc ebédszünet)

Ár: 2 fő esetén a sminktanfolyam 15.000 HUF/ fő

3 fő esetén a sminktanfolyam 9.999 HUF / fő

SMINK NEKEM 5: Ha kezdő vagy és nem igazán sminkeltél eddig, akkor egy hosszabb foglalkozást javaslok, hogy legyen időd elsajátítani többféle sminket, különböző alkalmakra ( 5 perces, nappali, alkalmi ). Természetesen lehetőséged van bevonni barátnőidet vagy családtagjaidat is, így együtt szépülhettek, továbbá kedvezményben részesülhettek.

Időtartam : 4-4,5 óra (igény szerint + 30 perc ebédszünet)

Ár: 35.000 HUF

Időtartam: 2-3 fő esetén 5-6 óra (igény szerint + 30 perc ebédszünet)

Ár: 2 fő esetén a sminktanfolyam 25.000 HUF/ fő

3 fő esetén a sminktanfolyam 20.000 HUF / fő

Amit neked kell hoznod:

  • Saját smink felszerelésed, hogy együtt átnézhessük

A Pro Academy biztosítja:

  • A professzionális smink termékeket
  • Az iskola által kiadott tananyagot
  • Facechart-ot a jegyzeteléshez
  • Minden résztvevő számára 20% kedvezményt a Bőszecset-nél

Parkolás: ingyenes közterületen, illetve az épületünkhöz tartozó parkoló helyeken.

Bővebb információért érdeklődj e-mail-ben vagy telefonon.