TOP SECRET

Mindig arra vagytok a legjobban kíváncsiak, hogy mi az amit én használok, mi az amit én szeretek, mi az amit én jónak találok. Nagyon jól esik, hogy ilyen bizalommal vagytok felém. Most szeretném megosztani veletek azt a 10 terméket, amelyekhez kimondottan jó áron lehet hozzájutni, mégis kifogástalan szolgálatot tesznek. 

TUTI TIPPEK

Az ecsetek tisztán tartása nagyon fontos, még akkor is, ha csak a saját bőrünkre használjuk őket. Akár napi szinten lehet fertőtleníteni, és időről-időre érdemes kimosni minden egyes darabot. Gyakran látom munkám során, hogy a vendégeim ecsete ramaty állapotban van, mert valószínűleg nem a legmegfelelőbb eljárással próbálkoztak. Ha hosszú életű, ámbár higiénikus ecseteket szeretnél, akkor okvetlenül olvasd el miként a legérdemesebb tisztítanod őket.

SMINK

A munkám során többször tapasztalom, hogy sok tévhit kering az alapozás, az alapozó választás körül. Összegyűjtöttem 12 pontot amit mindenkinek érdemes tudni, még akkor is, ha csak ritkán sminkeli magát.

PANTONE

A szépségiparban is épp oly fontos képben lenni a meghatározó színekkel, akár csak a divatban vagy a dizájnerek világában. Bevallom a zöld színnek nem minden árnyalatát kedvelem, de azt hiszem bizonyos dolgokban, tárgyakban, használati cikkekben ki tudok egyezni ezzel a pasztelles, új színnel. 

10 SMINK TIPP

Rengeteg szépítkezéssel kapcsolatos trükköt ismerünk, de napról-napra újabbak ütik fel a fejüket. Összegyűjtöttem neked 10 praktikus megoldást, remélem találsz közöttük számodra újat. 

Vissza a főoldalra