Ganna Smugilyova

Ganna üzletasszony, modell és nem utolsó sorban édasanyukája egy gyönyörű kislánynak. Igazi kozmopolita, Odesszából származik, Budapesten él, és rendszeresen utazik a világban. Elbűvölő jelenség, tipikusan az a Nő, aki mellett nem lehet „csak úgy” elmenni az utcán.

Gannát faggattam arról mi a szépségének a titka, van e valami speciális trükkje, illetve mit tenne a neszeszerébe, ha csak 5 darab sminkcuccot vihetne magával? Elárulhatom, kitűnő az ízlése a sminkek terén is.

1. BOBBY BROWN NATURAL BROW SHAPER & HAIR TOUCH UP
A 6 különböző árnyalatban kapható szemöldökformázó zselével pillanatok alatt ki tudod emelni a szemöldököd, és egyazon mozdulattal rendezni tudod a rakoncátlan szálakat. Nekem is személyes kedvencem, életem első színezett szemöldök spirálját a Bobby Brown-tól vettem.

2. LANCOME HYPNOSE SZEMPILLASPIRÁL
Ugyan csak egy klasszikusnak mondható darab. Volumen növelő szempillaspirál. Nyugodtan, akár több rétegben is felviheted. A pillák rugalmasak maradnak , és nem ragadnak össze.

3. YVES SAINT LAURENT TOUCHE ÉCLAT
Nem hiába Ganna kedvence, hiszen a Touche Eclat az igazi nagybetűs highlighter/ korrektor. Évtizedek óta veretlen. Képtelenség lemondani róla. Ugyan elmúlt időszakban szinte minden márka piacra dobott hasonló terméket, de mégsem sikerült kiütni a nyeregből a nagy kedvencet. És mitől verhetetlen? A rendkívül könnyed, ragyogó textúrája miatt, ami nem ül be semilyen ráncocskába, redőbe ezáltal láthatatlanul terül el a bőrön. Intelligens pigmentjei, alkalmazkodnak a bőröd színéhez és visszaverik a fényt. Ezáltal nem csak a szem alatti karikákat, de akár az orr, száj árnyékait is eltüntetheted vele. Minden bőrtípusra megfelelő. A reptereken mai napig megvásárolható duo csomagolásban, gazdaságos kiszerelés, érdemes a barátnőddel osztozni rajta.

4. CHANEL PIROSÍTÓ
Személy szerint még az illatát is imádom. Selymesen lágy textúrája építhető, így a finom, lágy hatástól kezdve egészen a drámai megjelenésig játszhatunk vele. A pirosító megemeli, és üde, élettel teli hatást kölcsönöz az arcnak.

5. GUERLAIN TERRACOTTA
Úgy látszik, Ganna sminktáskája csupa legendásan jó sminktermékkel van tele. Ezzel a bronzosítóval tartós, natúr barnaságot kölcsönözhetsz az arcodnak. Alapvetően matt bronzosító, azonban pigmentjeinek köszönhetően az egészséges bőrhöz hűen, ragyogó, természetes hatást biztosít. Egy ilyen márkánál nem meglepő, hogy táplálja is a bőrt. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt, hiszen 8 árnyalatban kerül a polcokra a termék. Egy nem hétköznapi trükköt is sikerült elcsennem Gannától. Szájápoló helyett mellbimbovédő krémet használ a szájára. Elmondása szerint a legjobb! „ Tiszta lanolin, semmi adalék anyag. Szép fénye van. Nagyon jól védi és ápolja az ajkaimat. Télen nélkülözhetetlen számomra. Szülés óta csak ezt használom, tekintettel arra, hogy sem a rúzst, sem pedig a szájfényt nem bírom elviselni magamon. Ha pedig kell valami szín a számra, akkor szájkontúr ceruzával kifestem magam és rákenem ezt a krémet.”

Oszd meg velem a véleményed!
Vissza a főoldalra