Próbáld ki a Bradolife zselét!

Nagyon figyelek arra, hogy ecseteim mellett felszereléseim folyamatosan, alaposan tisztítva legyenek. Sőt mi több, mindig igyekszem környezetemet, szalonomat is tisztán tartani. Éppen ezért mondtam igent a Bradolife felkeresésének, akik fertőtlenítő zseléjükkel nem csak a kéz fertőtlenítését teszik lehetővé, hanem akár a felszerelésünk tisztítását is.

Sajnos gyakran látom sminkeseknél, hogy az ecsetek kimosásával befejeződik a sminkeszközök tisztán tartása, és nem figyelnek eléggé a higiéniára. Ez azért elszomorító, mert mint mindenhol, eszközeinken is találhatóak kórokozók, melyek mennyiségéről nincs információnk, hiszen nem tudjuk, nem látjuk, hogy milyen szinten vannak jelen felszerelésünkön. Éppen ezért sminkesként - vendégeink érdekében- kötelességünk figyelmet fordítani az eszközeink és természetesen saját kezünk fertőtlenítésére, tisztán tartására. Ráadásul vendégeink megtartásához és ajánlások szerzéséhez is nagyban hozzájárul az, ha tisztaságot tartunk magunk körül. Egy vendég valószínűleg sosem fogja szóvá tenni, ha kellemetlen kosz van körülötte, de egészen biztos, hogy megjegyzi azt, és ha választásra kerül sor, el fog pártolni tőlünk és inkább olyan sminkest választ, akinél rend és tisztaság van. Őszintén szólva hosszú ideig más fertőtlenítőket használtam, majd miután találkoztam a Bradolife-al rájöttem, hogy ár-érték arányban is ez a lehető legjobb választás. További előnye, hogy nem csak drogériákban lehet hozzáférni, hanem nagyobb bevásárlóhelyeken is megtalálható pl. Spar, Aldi stb. Eddig csak eszközfertőtlenítővel tisztítottam a felszerelésem, de most már tudom, hogy ez a zselé is alkalmas erre, hiszen nem hagy ragacsos felületet maga után. Például a palettáimat is midig áttörlöm, mielőtt eltenném, erre is tökéletes lehet egy Bradolife zselével átitatott zsebkendő, sőt akár ecseteinket is fertőtleníthetjük vele. Itt azonban ne feledjétek, hogy előtte alaposan át kell mosni samponnal is őket!

Egy plusz TIPP tőlem nektek: Táskáim és eszközeim tisztításához gyakran sebbenzint is szoktam használni, ekkor egy törölköző segítségével törlöm át kívül-belül az adott felszerelést

 

Oszd meg velem a véleményed!
Vissza a főoldalra