ÚJ TAVASZI PARFÜMÖK

Ilyenkor tavasszal nem csak a ruhatárunkat érdemes lecserélni, de a bőrünk illatát is, hiszen így lesz kerek egész és igazán ütős a megjelenésünk. A hangulatunkról már nem is beszélve. Nina Ricci legújabb limitált kollekcióját olyan finomnak álmodta meg, hogy képtelenség neki ellenállni. Épp olyan, mint egy csodálatos habos sütemény, vagy egy egzotikus nyári koktél. 

Ki ne ismerné a divatház mára már ikonikussá vált piros kis almácskáját, melyet 2006-ban vezettek be Nina néven. Engem annak idején azonnal magával ragadott a megjelenés, az illattal sem voltam másképp. Izgalmasan édeskés, mégis friss illat, aminek sikerült nem átcsúsznia az émelyítő kategóriába. Szerettem! Az illat fejjegyében citrom és lime, szívjegyében karamellizált alma, pünkösdi rózsa, százszorszép és vaníliás-aromás jegyek, míg alapjegyében almafa, fehér cédrusfa és lágy pézsma dominál.

Nina Ricci Nina

10 évvel később debütált a Luna, ami ugyan csak édeskés illat, de valamivel decensebb. Fejjegyében karamell és vanília, szívjegyében vörös áfonya és narancsvirág, alapjegyében pedig fehér szalmarózsa és szantálfa él. Luna titokzatos, heves, érzéki és rendkívül határozott. 

Nina Ricci 2017 tavaszán ezeknek  parfümöknek a mini változataival lepi meg a rajongókat. Mini Nina és Mini Luna 20 milliliteres kiszerelésben elfér a nyári kistáskánkban is. Ezúttal már semmi akadálya nem lesz annak, hogy végigkísérje velünk a legizgalmasabb kalandjainkat.Nina Ricci Luna

Ninát és Lunát már korábban is újragondolták. Ezúttal a Les Gourmandises limitált kollekciója, már megjelenésében azt sugallja, hogy valami nagyon finom parfümmel lesz dolgunk.  A savanyú cukorkával meghintett üvegek önmagukért beszélnek. Engem teljesen magukkal ragadtak!

Ezúttal a két parfüm története barátság és az édes élmények jegyében zajlik. Mint két jó barát úgy egészíti ki egymást a két illat. 

Fantasztikus hangulatba repítenek minket az ínycsiklandozó aromák. Nina egy egzotikus cukrászda egy édes koktél megelevenítése. Frissessége a brazil narancsnak és a citrusos akkordnak köszönhető. Szív jegye a maracuja és kókusztej, de megjelenik a gardénia és a karamell is az illatban. Trópusi hedonista életérzés! Nekem ez már önmagában vonzó!

Ezúttal Luna kék üvegcséje mellett döntöttem, amit egy leheletnyire visszafogottabbnak éreztem az édesség tekintetében. Megfogott ez a jeges, vaniliás- gyümölcsös- orientális illat bomba. Lunát a lédús körte és a grapefruit krém keveredése határozza meg. De itt nem állunk meg! A kókusz, bazsarózsa, szantálfa, és karamell egyvelege teszi igazán ellenállhatatlanná.

Bármelyik illatot is választod, biztos lehetsz benne, hogy az édes nyalánkságok birodalmába repít. Egyszerűen képtelenség ellenállni!

 

Oszd meg velem a véleményed!
Vissza a főoldalra