TESZT

Egy gyors kis szösszenetet megérdemel ez a két szempillaspirál, kiváltképp, hogy az újonnan piacra dobott The Falsies Push Up Angel első látásra szerelem! Ha a drámai hatás a cél, mindig több rétegben viszem fel a spirálokat. Hétköznapokon csak a dráma... Fontos tudni, hogy minimum 2-3 rétegben teszteltem a spirálokat, tehát aki csak „maszatol” vele, nem biztos, hogy hasonló élményben részesül!

Sminkesként kimondottan háklis vagyok arra, ha a szempillák felülről nincsenek épp olyan alaposan átfestve, mint alulról. Gondoljunk csak bele, hogy mennyire bénán néz ki, ha a lehullott port vagy korrektort a pillákon nem fedjük le tökéletesen. Amikor pislogunk ez bizony látható.

A szempilla tövébe elég nehéz beférkőzni még a kisfejű spirálokkal is, anélkül, hogy össze ne festékezzük a szemhéjat. Ezért régóta nagy kedvenceim erre a célra, a fésűszerű fejek. Időről időre, felbukkannak ezek a megoldások minden márkánál, legutóbb egy Rimmel spirált imádtam, hasonló kialakítása miatt. Azonban régóta nem találtam ilyesmi megoldást, ezért nagyon megörültem, amikor a múlt héten megpillantottam a Maybelline display-en ezt az újdonságot, a The Falsies Push Up Angel -t. Egyébként is nagy fanatikusa vagyok a cégnek, hiszen 3 éven keresztül volt szerencsém dolgozni a márkán.

Talán ez lehet az oka, hogy ha csak tehetem kipróbálom a termékeit. The Falsies Push Up Drama is így került a kezembe. Nagyon szépen pakolja a festéket, gyönyörű fekete színe van (ez viszonylag ritka), azonnali dúsító hatás, nem pereg le… Mondhatnánk, hogy tökéletes. De! Sajnos van egy hatalmas hibája, ami miatt kiesett a pikszisből, mégpedig az, hogy a száradási ideje olyan hosszú, hogy gyengébb idegzetűeknek kimondottan nem ajánlom. Konkrétan egy kávészünetet be lehet iktatni, még a spirál tökéletesen megszárad. Semmi kétség, miután ezen túl vagyunk, a látvány mindenért kárpótol, csak győzzük kivárni.

Maybelline the faslies push up drama

Amikor a héten megvettem a The Falsies Push Up Angel –t, azon imádkoztam, hogy lehetőleg gyorsan száradjon, és ne fussak újra ebbe a kellemetlenségbe, mint a Drama-nál. És bummmm! Telitalálat! Érdemes volt megvenni. Gyorsan szárad, ezáltal gyorsan építhető, tökéletesen befér a szempilla tövébe is és gazadagon megfesti azt, nem pereg le, nagyon extrán hosszítja a pillákat. Biztos, hogy bekerül a kedvencek közé. Ha az emlékezetem nem csal, kevésbé fekete, mint a Drama, de ezt az apróságot könnyebben el tudom nézni, mint a hosszadalmas száradási időt.

 Maybelline the falsies push up angel

Oszd meg velem a véleményed!
Vissza a főoldalra