Kollekció

Az utóbbi években teljesen beleszerettem a gél bázisú szemhéjfestékekbe. Ennek az oka magától értetődő, hiszen rendkívül gyorsan tartós és látványos sminket tudunk készíteni vele. Számos márka termékeit használom, de most három új darabbal bővítettem a felszerelésem. Azt kell, hogy mondjam kimondottan imádnivaló ez a Global Fusion Eye Pot kollekció.

A négy színből álló kollekció sajnos limitált, de három színt megkaparintottam magamnak.

Aubergine Sheen, Paw Paw Blossom, Big Teal

A zselé alapú szemfestékekkel gyorsan kell dolgozni, mert miután megkötnek nem lehet tovább mozgatni őket a bőrön. Én a legjobban satírozó ecsettel, illetve az ujjbegyemmel szeretem felvinni. Tulajdonképpen egy mozdulattal gyönyörű füstös szemet lehet varázsolni ezekkel az anyagokkal. A nyitó képen a Paw Paw Blossom fantázia nevű termékkel készítettem a modellem sminkjét. Zömében ezeket a festékeket bázisként használom, így szupertartós végeredményt érek el amikor, úgymond „fixálom” a rákerülő porral.

Aki még nem próbáta ezeket a gél állagú szemfestékeket, mindenképpen érdemes beszereznie egyet. Akkor sem kell elkeseredni ha erről a kollekcióról lemaradtok, mert rengeteg cégnek ott a kínálatában a krémes bázisú szemfesték. Egyre kell nagyon odafigyelni a használata során, mégpedig arra, hogy azonnal tekerjük vissza a termék tetejét, mert hajlamosak gyorsan kiszáradni. Erre szerintem a legjobb megoldás, ha a kézfejünkre kihelyezzük a szükséges mennyiséget, és onnan dolgozunk. Így nem kell nyitva hagyni, vagy folyton nyitogatni a festéket.

  H&M Global Fusion Eye pot

Oszd meg velem a véleményed!
Vissza a főoldalra